TEMPUR

Een matras heeft de meeste invloed op de mate waarin uw lichaam tijdens de nacht ondersteund wordt. Doordat een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk om te investeren in een matras van goede kwaliteit die tevens een persoonlijk(e) comfort en ondersteuning biedt wat uw lichaam nodig heeft gedurende de nacht.
TEMPUR heeft vier matrascollecties ontwikkeld, ieder met een eigen uniek gevoel, en een variatie van kenmerken. Ieder TEMPUR matras bevat het unieke TEMPUR materiaal, dat reageert op de warmte en het gewicht van uw lichaam en u een optimale drukverlaging en persoonlijke ondersteuning biedt. Bovendien keert het TEMPUR materiaal, in tegenstelling tot gewone traagschuim matrassen, direct terug naar de originele vorm, iedere keer weer.

Ontdek nu welk matras het beste bij u past door gebruik te maken van onze matraswijzer. Of lees de omschrijvingen op onze website. Wij raden u aan om de verschillende matrassen ook te testen in een winkel bij u in de buurt en uw lichaam te laten beslissen.

Kijk voor meer informatie op de website van TEMPUR.

Bekijk de verschillende merken