Service
Heeft u eenmaal gekocht bij Koops Bedden, dan profiteert u van onze permanente service. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met uw aankoop. Lees op deze pagina meer over onder andere onze installatieservice, unieke garantie en hulp bij verhuizing.

Kortom, stelt u zeer hoge eisen aan service en garantie? Dan bent u bij Koops Bedden aan het juiste adres. Al sinds 1840 staat Koops Bedden klaar voor haar klanten.

U bent van harte welkom aan de Rondweg 72 in Wezep.
Gratis installatie en montage

Gratis installatie en montage

Op de afgesproken ochtend of middag levert Koops Bedden de gekozen producten. Onze chauffeurs en meubelmakers zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. Kinder- en tienerkamers gebeuren in overleg. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af.
Soepele betaling

Soepele betaling

Het bezorgen en monteren is bij ons altijd kosteloos door heel Nederland. Mits onderling anders is afgesproken en het orderbedrag minimaal € 995 is. Voor leveringen die buiten onze regio vallen maken wij altijd samen met de klant onderling een afspraak.  U kunt bij ons contant betalen of pinnen.  
Unieke garantie

Unieke garantie

Koops Bedden geeft op alle producten voor de totale levensduur een unieke garantie tegen fabricage- en/of constructiefouten. Ook alle kosten van transport, voorrijden en verzending die met de garantieafwikkeling verband houden, komen voor onze rekening. Dat vindt u ook terug op ons garantiebewijs. Schade als gevolg van onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik valt buiten deze garantie, evenals normale slijtage en gevolgschade.
Afvoeren van oud bed

Afvoeren van oud bed

Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed voert Koops Bedden uw oude bed gratis voor u af. Tenzij anders is afgesproken.
Bodem in bruikleen

Bodem in bruikleen

Koops Bedden heeft een ruim aanbod aan leen bedden mocht u om wat voor een reden dan ook één nodig hebben dan is in overleg veel mogelijk. Uiteraard geheel kosteloos bij de aankoop van een nieuw product.
Ruilen

Ruilen

Spijt van uw aankoop? Koops Bedden komt u graag tegemoet door middel van ruil met bijbetaling. Dit is in veel gevallen mogelijk, vraag in de winkel naar de voorwaarden.
Verhuizing

Verhuizing

Op verzoek helpt Koops Bedden u tijdens uw verhuizing bij het demonteren en opnieuw installeren van uw slaapkamer. Tegen een uurtarief verlossen wij u graag van die zorg. Onze service beperkt zich tot de demontage en installatie van door Koops bedden geleverde meubelen, ook in het buitenland.
Dekbedden bijvullen en wassen

Dekbedden bijvullen en wassen

Koops Bedden biedt de mogelijkheid om uw donsdekbedden te reinigen en bij te laten vullen. Dit besteden wij uit en duurt gemiddeld 1 tot 3 weken. Er zijn leen dekbedden beschikbaar.
Haal en brengservice

Haal en brengservice

Bezoek onze showroom met onze haal- en brengservice. Nieuw bij Koops Bedden en speciaal voor klanten die slecht ter been zijn of niet over een auto beschikken. Bezoek zo onze showroom en zoek uw juiste bed.
Slaapadvies aan huis

Slaapadvies aan huis

Wilt graag advies in uw slaapkamer? Koops Bedden geeft graag slaapadvies aan huis. We laten u verschillende mogelijkheden zien en zoeken met u naar het juiste bed.

Waarom koopsbedden
Vakkundige voorlichting
De allerbeste producten
Hofleverancier
Unieke service
Natuurlijke materialen en producten
100% garantie gedurende de levensduur
Sfeervolle showroom met groot assortiment, direct aan de A28
Montage door eigen vakmensen
Gratis bezorging
Uw oude spullen worden gratis afgevoerd