Kussensloop of sprei, Koops Bedden heeft de ruimste keus. Wij hebben dagelijks meer dan 1200 overtrekken op voorraad. Ook in hoeslakens en moltons, ook voor dekmatrassen bieden we een ruime keuze.
Onderdekens voor extra comfort
Onze onderdekens zijn rijkelijk gevuld met de allerbeste schapenwol. U ligt niet alleen comfortabeler, u profiteert ook hier weer van het natuurlijke vermogen van wol om de temperatuur te regelen en vocht op te vangen. De onderdekens zijn ook met een wasbare, katoenen vulling verkrijgbaar. Een wollen onderdeken is onmisbaar voor mensen met reuma en voor iedereen met een matras die een (te) dunno of helemaal geen afdeklaag heeft
Dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken dragen veel bij aan de sfeer in uw slaapkamer. De Slaapvoorlichter heeft precies het dessin dat bij u past. Kom maar eens kijken naar onze prachtige collectie. Er is keus te over in kleuren, maten en exclusieve dessins.

Sleep & Dream moltons: zacht voor kussen en matras
Er zijn moltons voor uw hoofdkussen en voor uw matras. Het katoen zorgt voor een perfect vochtopname en bescherming.
 
Alle maten
Kies voor beddengoed van de beste kwaliteit. De foto's hieronder geven alvast een indruk. Wij bieden u kwaliteit in alle maten.

Accessoires
Ook voor unieke en authentieke woon accessoires ben je bij Koops Bedden aan het juiste adres. Geen 13 in een dozijn, maar elk accessoire is bij Koops Bedden uniek.

Bezoek onze showroom
Kom naar onze showroom in aan de Rondweg 72 in Wezep en kies uw eigen bedtextiel. Onze medewerkers helpen u graag.

Bekijk de verschillende merken