De juiste bedbodem bepaalt in combinatie met een matras de kwaliteit van uw nachtrust. Het vormt de basis van uw bed en biedt verstelbare mogelijkheden.

Ontdek het zelf
Koops Bedden levert dan ook diverse bedbodems van de beste kwaliteit. Laat u voorlichten door onze adviseurs en ontdek welke bodem bij u past.
Kent u onze pagina op Facebook al? Klik op 'vind ik leuk'  en wees als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.
Lattenbodems
Door een speciale constructie en de blijvend veerkrachtige latten en veerelementen, veren onze lattenbodems over het volle oppervlak. Zowel in de lengte als in de breedte. Dankzij deze flexibiliteit passen de lattenbodems zich precies aan uw lichaam aan. De Sleep&Dream lattenbodems zijn in alle afmetingen leverbaar, ook extra lang en extra breed.

Wellicht overweegt u een bed te kiezen dat verstelbaar is. Zo’n verstelbaar bed kan op één of meer punten ‘scharnieren’ zodat u goed ondersteund rechtop in bed kunt zitten om bijvoorbeeld te lezen, te ontbijten of naar de tv te kijken. De lattenbodem is in vele verstelbare uitvoeringen leverbaar. Het meest voor de hand liggend is een lattenbodem met verstelbaar hoofdeinde, maar ook het voeteneinde kan verstelbaar zijn. Voorts bestaat onder meer de mogelijkheid van een scharnierpunt op kniehoogte.

In onze Basic Line collectie vindt u vele soorten latten bodems voor elke portemonnee.
Wij voorzien u graag van het juiste advies.
Spiraalbodems
Goede spiraalbodems zijn dwars gespannen en goed ventilerend. Ze hebben daarnaast een licht voegend vermogen. Spiraalbodems zijn er in diverse verstelbare uitvoeringen: van handverstelbaar tot zeer luxe 3-motorige verstelbare, met onafhankelijk verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Spiraalbodems passen in vrijwel elk ledikant.

Bekijk de verschillende merken