Reviews
Artikel in De Stentor d.d. 13 juni 2017

Wat ik in uw Advertorial lees is helemaal in lijn met onze ervaring met uw bedrijf; Een volgende aankoop doen we zeker bij U ! Met groet, J.Rijken

Ko Rijken
Bedtextiel

Ik heb al mijn overtrekhoezen van Koops Bedden al jaren en ze blijven mooi

M. Lindeboom
Top service

Vorig jaar onze nieuwe boxspring besteld tijdens de Magazijn leegverkoop, deze is netjes geleverd en in elkaar gezet door het team van Koops Bedden. Super geregeld!

F.J. van den Belt
Heerlijk slapen!!!

Begin maart is mijn nieuwe bed geplaatst. Top service... Ik ga 's avonds met plezier mijn bed in en sta 's ochtends heerlijk uitgerust op.

G. Hup
Een betrouwbaar bedrijf

Na ons bij meerdere bedden(speciaal)zaken in de regio Zwolle te hebben georienteerd, hebben wij bij Koops bedden in Wezep een elektrische boxspring gekocht.

Een betrouwbaar bedrijf met keurige, vakkundige medewerkers en een uitstekende service. Alles wat zij op hun site zetten maken ze waar.

Deze beddenspeciaalzaak onderscheidt zich positief en met afstand van de overige bedden(speciaal)zaken in de regio.

Rob de Jong
Dik tevreden

Wij zijn dik tevreden met de hulp die wij van Koops bedden kregen. In de winkel kregen we goed advies. Gedurende het wachten op de ombouw kregen we alvast de matrassen met een tijdelijke bodem. Fijn dat het zo kon. Vriendelijke jongens aan de deur. En: de oude matras werd keurig afgevoerd door Koops bedden. Het eindresultaat is geweldig: wij zijn dik tevreden!

Marieke

Schrijf uw review