Reviews
Jaren lang klant

Zowat de hele familie is klant bij koops de koffie staat altijd klaar en vriendelijk personeel zaterdag weer mooie spullen gekocht w.o een mooi donzen dekbed super mooi bedankt voor de service gr.

Familie. Mansveld
Chapeau!

Geachte firma, Wij ontvingen vanmorgen onze 2 Toppers. Complimenten voor de aflevering, c.q. chauffeur die heel netjes mededeelde dat hij net het toetsenpaneel van zijn pinautomaat had schoongemaakt. Heel attent en het laat een serieus bedrijf c.q personeel zien! Chapeau!

Ludy E. Beumer
Uitstekende service

Na zeer vakkundig advies hebben wij een Auping ledikant met Sleep en Dream matrassen en toppers besteld. We hebben het bed nu ongeveer twee maanden. Ons bed was zeker niet goedkoop, maar we hebben nog steeds geen moment spijt van onze keuze en ons bed is het geld zeker waard. We slapen heerlijk.

We wonen zelf anderhalf uur rijden van de firma Koops. Omdat ik zelf in de buurt van Wezep ben opgegroeid en mijn grootouders en ouders ook al bij de firma Koops kochten zijn wij er ook g

Yoyo D Maasdam
Boxspring met 2 matrassen

In het najaar van 2018 hebben wij een boxspring met 2 matrassen bij jullie gekocht. De matras beviel mij bij nader inzien niet goed. Erg vervelend natuurlijk bij zo'n aankoop. Vervelend ook om mee terug te gaan. Toch naar jullie terug gegaan en erg goed en klantvriendelijk door Jan geholpen en naar volle tevredenheid uiteindelijk een andere matras thuis laten bezorgen. Deze bevalt erg goed.

Bedankt voor de goede service!

Mirjam Bongertman
Vakmanschap

Vele projectjes al samen gedaan, door de vakkennis van het personeel, veelal goede adviezen en tips gekregen, De levertijden zijn altijd duidelijk en goed afgestemd en als een Klant een "spoed" bestelling wil, is er altijd een mouw aan te passen, Ook al hebben ze dan niet alles van hetzelfde op voorraad, er wordt gezocht naar een oplossing, Ik hoop nog vele projecten met Koops samen te doen.

Jan
Geweldige levering

Vrijdagavond na de 3e chemokuur van mijn vrouw om 18;00 gebel;d of wij met spoed een verstelbare bodem konden krijgen
Onvoorstelbaar maar waar om 19;30 hadden wij in ons bed een verstelbare bodem en kan mijn vrouw dragelijk de nacht door
Zo dankbaar en zo onvoorstelbare ondersteuning. Dit is met recht een TOP leverancier

Gerrit en Jeanette Wolff

Schrijf uw review