Een goed matras brengt uw wervelkolom volledig in balans. Uw ruggengraat loopt dan, van opzij gezien, horizontaal en alle spieren zijn ontspannen.
 
Ruim assortiment
Om dat te bereiken levert Koops Bedden een ruim assortiment aan matrassen van natuurlatex, pocketveren en traagschuim, maar ook topdekmatrassen en het broekmatras. Ook voor kinder- of tienermatrassen zijn we u graag van dienst. Waterbedden kunnen wij op verzoek voor u bestellen.

Slaapgarantie
Bezoek onze showroom en laat u adviseren welk matras het beste bij u past. Dankzij onze slaapgarantie garanderen wij u een ideale rusthouding.

Hoogstaande kwaliteit
Een fijne nachtrust gaat nauw samen met het gebruik van natuurlijke materialen. Daarom worden de meest pure materialen voor het vervaardigen van de Sleep&Dream matrassen collectie gebruikt. Zoals natuurlatex, scheerwol, wildzijde, bamboe, kameelhaar, kasjmier en nog veel meer. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen en staan borg voor een optimale ventilatie en jarenlang comfort.
Voorkom hard slapen
De stelling dat slapen op een hard matras gezond zou zijn, is een hardnekkig misverstand dat wij blijven bestrijden. Op een harde ondergrond krijgt uw lichaam nauwelijks de kans om echt uit te rusten, met alle vervelende gevolgen van dien. Een doorgezakt bed is overigens ook niet goed. In beide gevallen ligt de wervelkolom in een kronkel. Oftewel: in een verkeerde lighouding. Hierdoor ontstaat er ongewone druk of rek op de tussenwervelschijven, die tegen de ochtend pijn in uw rug veroorzaakt. Dit terwijl de nachtrust uw lichaam juist ontspanning moet brengen. Voor een optimale nachtrust is een goed verend matras vereist en een ondergrond die al dan niet meebeweegt. Koops Bedden helpt u graag met een persoonlijk advies!


Bekijk de verschillende merken