Slaapvoorlichters

De best denkbare service leveren. Met die gedachte stond Koops Bedden ruim dertig jaar geleden aan de wieg van Slaapvoorlichters. Nog steeds werken gelijkgestemde bedspeciaalzaken via de vereniging Slaapvoorlichters samen om hun kennis en ervaring te delen. Want slapen is een vak. Ons vak.

Alle Slaapvoorlichters gaan uit van individuele slaapwensen en stellen hoge eisen aan merken. Slaapvoorlichters staan verder voor uitgebreide service, ze geven alleen kwaliteitsadvies en bestrijden hardnekkige slaapmisverstanden.
Individu centraal
Welk bed voor u geschikt is, hangt evenveel van u af, als van het bed. Daarom staat het individu centraal. Door kennis te delen met andere Slaapvoorlichters geeft Koops Bedden nog beter advies op maat.

Hoge eisen
Als Slaapvoorlichter stellen wij dan ook zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren. Zowel de materialen, de technologie, als het ontwerp moet van hoge kwaliteit zijn. Koops Bedden biedt op die manier een bed dat jaren mee gaat.

Permanente service
Een goed bed leveren is pas de eerste stap. Als Slaapvoorlichter profiteert u bij Koops Bedden van permanente service, ook na de levering. Na de gratis levering en montage voeren we uw oude spullen gratis af. Wij garanderen tijdens de normale levensduur fabricage- en/of constructiefouten. Verder kunt u, onder voorwaarden, een aanschaf ruilen waar u achteraf spijt van heeft. Overleg hierover met een van onze medewerkers.
Maak gebruik van onze service dienst. Onze monteurs helpen u graag bij demontage en installatie van slaapkamers gekocht bij de Slaapvoorlichter. Koops Bedden staat voor u klaar om tegen uurtarief te helpen met problemen.
Kwaliteitsadvies
Voor optimaal slaapcomfort tellen voor de ‘onzichtbare’ kwaliteiten van een slaapkamer. Dat weten onze voorlichters als geen ander. Het matras en wat daar onder zit bepaalt de kwaliteit van uw nachtrust. Dankzij het advies van Koops Bedden krijgt u dan ook een slaapkamer die u ook met uw ogen dicht waardeert.

Misverstanden bestrijden
‘Slapen op een hard bed is gezond’. Slaapvoorlichters blijven dit hardnekkige misverstand bestrijden. Een harde ondergrond geeft uw lichaam nauwelijks echte rust. Met alle vervelende gevolgen van dien. Een doorgezakt bed is overigens ook geen goed idee. In beide gevallen ligt de wervelkolom in een kronkel. Daardoor ontstaat ongewone druk/rek op de tussenwervelschijven. Die druk veroorzaakt tegen de ochtend pijn in uw rug terwijl nachtrust juist ontspanning moet brengen.
Zo ligt u goed
Het lichaam rust het beste uit als er geen enkele spier gespannen is. De wervelkolom dient volledig in balans te liggen. De ruggengraat loop dan van opzij gezien horizontaal.Kom naar onze winkel voor een persoonlijk slaapadvies. Of bekijk de website van de Slaapvoorlichters.