Maxfurn

Maxfurn is opgericht in 1986 en was aanvankelijk werkzaam onder de namen Fonkel Meubelmarketing, Sprankel Meubel en Kastel Meubel.
Sinds 2007 opereren wij onder de naam Maxfurn.
Onze kernactiviteit bestaat uit het continu ontwikkelen, innoveren, realiseren, vermarkten en distribueren van vlot verkopende meubellijnen en -producten ten behoeve van de Belgische, Duitse en Nederlandse markt. Excellente kwaliteit, correcte service en een goede nazorg maken een vast deel uit van onze marktstrategie.

Maxfurn is de samenvoeging van de diverse meubelbedrijven en distributie-activiteiten. Behalve onze eigen activiteiten in Azië, hebben wij onze eigen fabriek Maxfurn Romania. Vanwege het unieke, complementaire karakter van de producten welke onze fabrikanten maken, zijn wij in staat een zeer breed en compleet assortiment meubelen aan onze retail-partners aan te bieden in diverse segmenten en prijsklassen.

Onze collecties bestaan uit sofa's, fauteuils, stoelen, huiskamerkasten, tafels en slaapkamermeubelen welke appelleren aan de behoeften van de brede middenklasse consumenten, waarbij wij de prijs-kwaliteit verhouding voortdurend centraal stellen.

Voor de coördinatie en uitvoering van de modelontwikkeling, automatisering, financiën, verkoop en logistiek hebben wij in Uden zo'n 50 medewerkers. In het buitenland zijn, naast de medewerkers op onze kantoren aldaar, diverse teams van kwaliteitscontroleurs voor ons werkzaam.

Ons beleid is continu gericht op het optimaliseren van de prijs-kwaliteitverhouding, verbetering van de onderlinge samenwerking en de (door voortdurende verandering van smaak- en stijlvoorkeuren) noodzakelijke innovatie.

Voor de toekomst doen wij er dan ook alles aan deze succesvolle aanpak voort te zetten om onze marktpositie en die van onze partners verder uit te bouwen.

Klik hier om naar de website van Maxfurn te gaan