De Linde

In 1988 is Hans van der Linden als meester-meubelmaker gestart als zelfstandig ondernemer. Vanaf 1992 wist hij met veel inzet Meubelfabriek De Linde landelijk op de kaart te zetten. Hiermee creëerde hij een stevige basis voor een zeer mooi bedrijf.

Op 1 Januari 2011 hebben Nicky van Schijndel en Tom van der Linden Meubelfabriek De Linde overgenomen.  Deze twee jonge ondernemers zetten met veel enthousiasme het bedrijf voort. Nicky van Schijndel houdt zich vooral bezig met de productie en Tom van der Linden stuurt de verkoop en administratie aan.

Na de overname is de collectie van De Linde flink uitgebreid met o.a. bedbodems, matrassen, toppers en kussens. Het kleine aanbod aan zorgbedden is ook flink uitgebreid. Door de collectie te vergroten profileert De Linde zich als een totaalconcept op slaapgebied. Dit alles in combinatie met de mogelijkheid tot alle soorten van maatwerk maakt De Linde een fabrikant waar je niet omheen kunt.

Het gehele team van Meubelfabriek De Linde staat ervoor dat u een kwaliteitsmeubel naar eigen wensen geleverd krijgt in een zo kort mogelijke levertijd.

Klik hier om naar de website van De Linde te gaan