Maak een afspraak
Afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in of mail naar afspraken@koopsbedden.nl.
Liever bellen? Dat kan op 038 376 12 12


 
Reviews
Service met een Hoofdletter S

Na 10 jaar is er een onderdeel van ons bed afgebroken. Binnen een paar dagen kwam er een monteur bij ons langs. Hij kon het euvel gelijk verhelpen. Wij vroegen naar de kosten en hierop antwoordde de vriendelijke monteur. U heeft geluk, want het onderdeel hadden wij toevallig nog in ons magazijn liggen. U mag wel betalen, maar het is niet nodig zei hij lachend en voorrijkosten doen wij niet aan! Kortom wereld zaak met een ongeƫvenaarde service!

Koenders
Top service

Geweldige service we hebben bijna 2 jaar op ook bij Koops gekochte matrassen geslapen welke ons bij langer gebruik toch niet helemaal het comfort gaven welke wij hadden verwacht.
Zijn terug gegaan om een boxspring aan te schaffen en niet met een verachting dat we wat retour konden doe maar zijn top geholpen door Jan Stobbelaar.
Wat meedenken en service een top bedrijf.
Familie Niemeijer Apeldoorn

H.J. Niemeijer
Jaren lang klant

Zowat de hele familie is klant bij koops de koffie staat altijd klaar en vriendelijk personeel zaterdag weer mooie spullen gekocht w.o een mooi donzen dekbed super mooi bedankt voor de service gr.

Familie. Mansveld
Chapeau!

Geachte firma, Wij ontvingen vanmorgen onze 2 Toppers. Complimenten voor de aflevering, c.q. chauffeur die heel netjes mededeelde dat hij net het toetsenpaneel van zijn pinautomaat had schoongemaakt. Heel attent en het laat een serieus bedrijf c.q personeel zien! Chapeau!

Ludy E. Beumer
Uitstekende service

Na zeer vakkundig advies hebben wij een Auping ledikant met Sleep en Dream matrassen en toppers besteld. We hebben het bed nu ongeveer twee maanden. Ons bed was zeker niet goedkoop, maar we hebben nog steeds geen moment spijt van onze keuze en ons bed is het geld zeker waard. We slapen heerlijk.

We wonen zelf anderhalf uur rijden van de firma Koops. Omdat ik zelf in de buurt van Wezep ben opgegroeid en mijn grootouders en ouders ook al bij de firma Koops kochten zijn wij er ook g

Yoyo D Maasdam
Boxspring met 2 matrassen

In het najaar van 2018 hebben wij een boxspring met 2 matrassen bij jullie gekocht. De matras beviel mij bij nader inzien niet goed. Erg vervelend natuurlijk bij zo'n aankoop. Vervelend ook om mee terug te gaan. Toch naar jullie terug gegaan en erg goed en klantvriendelijk door Jan geholpen en naar volle tevredenheid uiteindelijk een andere matras thuis laten bezorgen. Deze bevalt erg goed.

Bedankt voor de goede service!

Mirjam Bongertman

Schrijf uw review