Maak een afspraak
Afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in of mail naar afspraken@koopsbedden.nl.
Liever bellen? Dat kan op 038 376 12 12


 
25 May 2022
Feest bij Koops Bedden
Feest bij Koops Bedden!!

Koninklijke Koops Bedden te Wezep heeft weer wat te vieren! Na een grondige verbouwing op de bovenverdieping, waarin nieuwe wanden werden geplaatst, nieuwe vloeren werden gelegd en alles hagelnieuw werd geschilderd, is er een geheel nieuwe studio van het gerenommeerde merk #Auping gerealiseerd.

De voorbereiding heeft wel wat voeten in de aarde gehad zegt Ente Bosma van Koops bedden.

Auping en Koops Bedden, allebei koninklijk onderscheiden, hebben in de loop van de jaren een geheel eigen kijk als het om bedden gaat. Auping als leverancier en Koops Bedden als detaillist, maar er zijn ook heel veel raakvlakken zoals: hoge kwaliteit, goede service, duurzaamheid , toekomstgericht, 100% Nederlands, en allebei een echt familiebedrijf.

Dat was voor ons reden genoeg om een deel van onze winkel af te staan en aan te passen aan de wensen van Auping, en we kunnen met trots zeggen dat dat goed gelukt is.

In de sfeervolle studio staan 9 modellen opgesteld, zowel boxsprings als ledikanten (uiteraard voorzien van het aloude bekende dwarsgespannen spiraal) en de door Auping recent ontwikkelde nieuwe matrassen lijn, die volledig circulair zijn. Dat wil zeggen dat ze gerecycled en herbruikbaar kunnen worden (deze kunnen uiteraard in de nieuwe studio getest worden). Verder heeft de studio een enorme wand met stof stalen voor de boxsprings, en kleurstalen voor de ledikanten en beeldscherm aanwezig om samen met de klant te kijken naar het totaal plaatje en alles te voorzien van de mooiste dekbedovertrekken om het af te maken.

En om dat te vieren hebben wij de komende weken feest!! Met heel veel voordeel op heel veel producten zoals: Bij aankoop van een Auping bed(boxspring) een nachtkastje pixel cadeau, bij aankoop van een matras een kussen cadeau. Verder hebben wij dekbedden in de aanbieding en op onze eigen Royal Koops collectie een feestelijke aanbieding. En tot slot honderden dekbedovertrekken die zijn afgeprijsd. Eigenlijk te veel om op te noemen.
 
Meer nieuws