Flexa

Flexa kinderbedden bieden eindeloze combinatie mogelijkheden die passen bij iedere leeftijd, interesses en smaak van uw kind, Flexa kinderbedden.com  bied u complete bed combinaties, losse bedonderdelen, gordijnen, bureaus kastjes en linnenkasten + nog veel meer om de Flexa kinderbedden een lifetime look te geven! Met FLEXA kinderbedden kunt u samen met uw kind de perfecte kinderkamer inrichten, voor nú en in de toekomst.

Flexa voor Opgroeiende kinderen …

Deze hebben een veilige omgeving nodig die de fantasie stimuleert en waarin de wereld spelenderwijs ontdekt kan worden – een omgeving die bij hun leeftijd en persoonlijkheid aangepast kan worden. Daarom hebben we voor FLEXAkinderbedden  een systeem ontwikkeld dat rekening houdt met wat opgroeiende kinderen nodig hebben.

Met het kinderbed systeem kan de  Flexa kinderkamer worden ingericht om met je kind mee te groeien. De FLEXA bedden vormen het hart van dit systeem,  ze zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke voorwaarden te scheppen voor een goede nachtrust van uw opgroeiend kind.

Overdag kunnen de Flexa kinderbedden in een handomdraai worden veranderd in een speelomgeving of knusse schuilplaats. Er zijn allerlei Flexa accessoires en toevoegingen verkrijgbaar waarmee u het Flexa kinderbed kunt veranderen in een inspirerende speelomgeving zoals een Flexa kasteel of een paleisje voor de prinses of voor de iets oudere kinderen veranderen in een plek om samen met vriendjes of vriendinnetjes te praten en huiswerk te maken.

FLEXA kinderbedden volgen de groei van je kind en bieden een solide basis waar kinderen een lifetime plezier van kunnen hebben.

Alle FLEXA bedden worden gemaakt van eerste kwaliteit grenenhout waardoor ze een Lifetime mee gaan. Verder wordt er bij de productie van al onze meubelen en accessoires op gelet dat de belasting van het milieu tot het absolute minimum beperkt blijft.

Klik hier om naar de website van Flexa te gaan